cccccc s

Cím javaslat: Róka bravúr az “A” csoportban
Korosztály: Gyermek (U12)
Csoport: Alapszakasz
Forduló: 4. forduló
Helyszín: Székesfehérvár
Terem: Bory Jenő Általános Iskola
Dátum: 2019-01-26
Csapatok: DKKA Rókák – Atom city Atomerőmű SE-Paks fiú
Eredmény: 53 : 32
Negyedek: 12 : 6, 16 : 10, Büntetők: 4 : 4, 14 : 5, 11 : 11
Edzői értékelés: A 8 fővel érkező Paks látványától csalódottak voltunk,hiszen készültünk a visszavágóra,múlt alkalommal csak 4 ponttal kaptunk ki tőlük,de így már az elején tudtuk,hogy bármit játszunk,mi nyertünk. Nehéz volt a lányokat mégis a kellő motiváltsággal felvértezni,de a bemelegítés végére szerencsére láttam rajtuk a küzdeni akarást!
Nagyon jól sült el a “magas” játékosokra gyakorolt figuránk,végre ők is kellő szerephez jutottak a mérkőzés alatt.AZ utolsó negyed kivételével a kezünkben tartottuk a mérkőzést,végig vezetve győztünk.A lendületet néhol csak egyes paksi játékosok színielőadása törte meg..
Szülői visszajelzések alapján is azt kell,hogy mondjam,hogy 1 hónap alatt,hatalmasat fejlődött a csapatjátékunk!
Remélem,lassan a betegséghullámnak vége szakad,ha mindenki teljes erőbedobással tud edzeni,a felsőházban bármi lehetséges:)
A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Zeller Adrienn 13
Béres Zsófi 8
Németh Anikó 7
Azurák Adél 7
Kurai Mercédesz 6
Lena Donnard 5
Nyulász Viktória 3
Mayer Réka 2
Szaniszló Gréta 2
Biczó Panna
Gugolya Nóra
Milis Lilla
Dátum: 2019-01-26
Csapatok: DKKA Rókák – DKKA Kenguruk
Eredmény: 50 : 64
Negyedek: 17 : 21, 13 : 19, Büntetők: 4 : 5, 11 : 8, 9 : 16
Edzői értékelés: A novemberi edzőmeccsünk alapján semmi jóra nem számíthattunk,hiszen nagyon elkalapáltak minket a fiúk.
Abban reménykedtem,hogy emiatt önfeledten,tét nélkül tudunk játszani majd,élvezve,hogy kosárlabdázunk.
Várakozásomat jóval felülmúlták a lányok,a vége előtt még 3 perccel csak 3 pont volt a különbség. Hatalmasat harcoltak a csajok,nagyon keményen védekezve,a dobásokat pontosan befejezve,koncentráltunk szinte végig. Szerintem meglepődtek a fiúk,ilyen ellenállásra nem számítottak:) A végére elfáradtunk,én is hibáztam,időt kellett volna kérnem,amikor kezdett elfutni a szekér,de szerintem ebből a meccsből kihoztuk a maximumot.
Nagyon-nagyon büszke vagyok a lányimra!!
Adri,Anikó frenetikus volt,bátran elvállalták a helyzeteiket,megfogták az ellenfél legjobb embereit és közben irányították az ötöseiket,megjátszották a magasainkat. Zsófi,Merci habár szinte a mezőny legmagasabbjai voltak,hihetetlen egész pályás letámadásukkal,kemény védekezésükkel rengeteg labdát loptak,Mercike a lepattanók királynője volt és végre a gyűrűvel szembe fordulva oldotta meg a dobóhelyzeteit.Zsófi olyan fejlődésen ment át az elmúlt pár hónapban,hogy csak kapkodom a fejem..Pötyi ” érti a játékot” legjobban helyezkedve,mindenkinek besegítve,profin kizárva az emberét és nagyon technikásan megoldva a helyzeteit szintén remekelt.Léna szuperül,keményen védekezett végig,Réka is,így nagyon hasznosan játszottak.
A kicsinyeim közül Gugolya Nóri ( Speedy Gonzales becenevet kapta ) bátran végigteperve a pályán,mindenkit megelőzve végre megcsillogtatta tudását!Vikit nem sok időre küldtem be,de azalatt bátran,hasznosan játszott.Lillában,Pamacsban,Adélban ma benne maradt,amit tudnak,de majd legközelebb..
Abszolút pozitívan értékelem a szombati fordulót,köszönöm a szülőknek a szurkolást!
A csapat tagjai:  
Játékos neve Pontszám
Zeller Adrienn 14
Németh Anikó 10
Lena Donnard 7
Szaniszló Gréta 6
Kurai Mercédesz 6
Béres Zsófia 4
Máyer Réka 2
Biczó Panna 1
Azurák Adél
Milis Lilla
Nyulász Viki
Gugolya Nóra
Edző: Nagy Krisztina